Név:
Jelszó:
 SZABÁLYZAT (KATT IDE)
A regisztráció során a rendszer megerősítő E-mailt küld. Ellenőrizd a spam mappát is, illetve freemail.hu-s E-mail címeket mellőzzétek!
Hibabejelentés: [email protected]
X

Chat szabályzat

 

1. A chatre belépő felhasználók elfogadják a chates szabályokat. (A szabályzat a chat rendje miatt szükséges, ennek betartatása a műsorvezető,admin feladata.)

A szabályzat nem tudása, nem ismerése, tagsággal való rendelkezés, több éves chaten való tartozkodás nem mentesít senkit a felelősségrevonás alól. A szabályzat minden chatelŐre vonatkozik, azt betartani mindenki köteles. Szabályzat ellen vétőket a chaten lévő moderátorok a megengedett eszközökkel büntethetik. Az operátorok jogosultak a rendelkezésükre álló eszközökkel a chatelőket - a cselekmény súlyával arányban, álló mértékben - figyelmeztetni, kizárni, vagy hosszabb időre kitiltani a szolgáltatásból. Visszatérő szabálytalankodó felhasználó sokkal súlyosabb büntetésre számíthat! 2. A műsorvezetők,adminok jogosultak a rendelkezésükre álló eszközökkel a szobában rendet tartani, segítségkérés esetén intézkedni. A műsorvezetők,adminok ellen lehet panasszal élni az [email protected] címen. A rádiós sértegetése, szidása figyelmeztetésben részesít!

A chatelés szabályai: Minden amit mondasz ugyanolyan mintha egy beszélgetés közben mondanád egy nagy társaságban, éppen ezért ügyelj arra hogy mit írsz le.

- Privát üzenetek a közösbe másolása (szobába). - Minden tartalom de főként FTP szerver, pornó oldal, konkurrens chatek hirdetése (szobában). - Telefonszám, E-mail cím, illegális FTP szerver, pornóoldal, nem adható meg. - Csúnya beszéd (káromkodás) illetve alapvető beszélgetési normák be nem tartása. - Más személyek, csoportok alázása. - Tilos mást rágalmazni, róla valótlant állítani. - Ne sértegess, ne piszkálj senkit! - Trágár,fajgyűlölő szavak használata TILOS!!! - Reklámozni Tilos! - Szórakozz!Csevegj!Érezd jól Magad! - Mindig jogod van NEMET mondani,ha valaki valamire kényszerít!

Aki a szabályzatot megsérti TILTÁSSAL JÁR !!!

Kellemes Chatelést kívánunk!

Bezáráshoz kattints bárhova a képernyőn!